O nama

scan100Od osnivanja 2002. godine, preduzeće se najpre bavilo montažom opreme rezervnog i besprekidnog napajanja kao što su:  UPS uređaji, dizel agregati, sistemi stabilisanog jednosmernog napajanja i stacionarne baterije za telefonske centrale. U tom periodu stečena su bogata iskustva sa ovom opremom, a naročito sa brendovima kao što su „Socomec Sicon“, FIAM, Spark … Poslove montaže, puštanja kao i povremenog ili redovnog servisiranja  ove opreme, firma Miror Electric je obavljala za naručioce kao što su: Telekom Srbije, Kontrola leta, Banke, komunalni sistemi

U radionicama firme vremenom je usavršavana izrada elektro ormana i kompletnih niskonaponskih polja za razne funkcionalne sisteme ili elektromotorne pogone. Razvoj ove delatnosti uslovili su brojni izvođački poslovina na izgradnji ili rekonstrukciji tipičnih objekata i postrojenja sa elektromotornim pogonima, te montaža opreme na infrastrukturnim i komunalnim sistemima kao što su: telefonske centrale, crpne stanice, gradske i kućne fontane … Na taj način postignut je visok stepen potrebnog iskustva naših kadrova, u smislu poznavanja najnovijih rešenja i performansi savremene opreme, tako da u određenim oblastima vladamo rutinama visoke pouzdanosti.

S obzirom na dosadašnje iskustvo i ostvarenim referencama, naročito se preporučujemo kao firma koja je specijalizovala elektro postrojenja crpnih stanica vodovodnih i kanalizacionih sistema, kompletne tehnologije gradskih i kućnih fontana, kao i upravljanje i daljinski nadzor ovih ili sličnih postrojenja. Na ovim poslovima ovladali smo veoma dobro tehnologijom:

  • elektromotornih pogona u režimima promenjivih brzina,
  • mekog pokretanja motora,
  • integrisanja raznih vrsta zaštita,
  • ugradnje i programiranja kontrolera,
  • uspostavljanja daljinskog nadzora, i slično.

Značajno iskustvo imamo i u sve aktuelnijoj oblasti obnovljivih izvora energije, stečenom na rekonstrukciji nekih malih hidro elektrana (MHE) uključujući i upravljanje njihovim radom, kao i jednim delom softverskog inženjerstva u oblasti konfigurisanja i održavanja računarskih mreža, izrade sajtova i sličnih Web prezentacija.